جدایی فضا غذاخوری و محل پخت غذا
یکی بودن غذاحوری با محل آشپزی باعث به وجود آمدن بی انضباطی- حرارت زیاد در فضا می شود.
یکی بودن غذاحوری با محل آشپزی باعث به وجود آمدن بی انضباطی- حرارت زیاد در فضا می شود.
برای اینکه تخم مرغ آبپز بوی نامطبوعی ندهد بهتر است از تخم مرغ تازه استفاده شود و در قسمت بالایی تخم مرغ سوراخ ریزی توسط سوزن ایجاد شود و مدت زمان پخت برای داشتن تخم مرغ کامل پخته شده 8-9 دقیقه می باشد.
برای تمیز کردن سطوح چوبی از افشانه مناسب استفاده می گردد که حتما مخصوص چوب باشد و از اسپری مستقیم خودداری می کنیم که میزان مشخص و مورد نیازی از آن را روی دستمال اپری کرده و سپس سطوح چوبی را تمیز می کنیم اینکار مانع ایجاد لک می شود
برای اینکه خورشتی که با گوشت گوساله تهیه میشود دارای رنگ کدر نباشد اتدا گوشت گوساله به همراه آب سرد به مدت 5 دقیقه جوشانده می گردد سپس آبکشی شده و با آب سرد شسته میشود و پس از آن در پیاز داغ و روغن تفت داده شده.در نهایت خورشت با رنگ طبیعی و شفاف…
برای داشتن برنج قد کشیده شده قبل از آبکش کردن برنج حدود دو لیوان آب سرد اضافه کرده و سپس آبکشی می نماییم.
کولرهای آبی سلولزی و پوشالی با هوادهی ۴,۰۰۰ تا ۱۲,۰۰۰ مترمکعب بر ساعت، راندمان ۶۰ تا ۹۵ درصد، و نویز ۴۵ تا ۷۰ دسیبل، گزینههای محبوبی برای سرمایش منازل، مغازهها، و کارگاهها در اقلیم گرم و خشک ایران (یزد، کرمان) هستند. اما تفاوت اصلی آنها در چیست؟ پدهای سلولزی با ساختار لانهزنبوری (جذب آب ۸۰-۹۰٪)…
انتخاب بین کفشور و گاتر بستگی به محل و نوع کاربری دارد. کفشورها معمولاً برای فضاهای کوچکتر مانند حمام و آشپزخانه مناسب هستند، در حالی که گاترها برای فضاهای بزرگتر و با حجم آب بیشتر مانند پارکینگ ها، اطراف استخرها و محوطه های صنعتی کاربرد دارند. کفشور: مزایا: نصب آسان، قیمت مناسب، تنوع در طرح و…